over mij

“zien is de kunst van het kijken”

Fotografie is een onderdeel van mijn leven,  een verlengstuk van mezelf.

Een doka heb ik nog, maar deze wordt al lang niet meer gebruikt. Ik hoef vooraf geen keuze meer te maken of ik een kleurenopname of een zwart-wit opname ga maken. Digitaal is tegenwoordig alles mogelijk. Toch ben ik blij dat ik analoog heb leren fotograferen. Hierdoor ben ik tijdens de opname meer bewust van het uiteindelijke resultaat. Begin jaren ’90 heb ik een opleiding reportagefotograaf aan de FotoVakschool gevolgd en als freelancer fotografeer ik inmiddels heel wat jaren. De fotografie is voor mij nog altijd een heerlijke (kunst)uitlaatklep.

WAT IK FOTOGRAFEER..

Alles waar mijn oog naar toe trekt en waar ik blij van word, in opdracht of in vrijheid. Dit zijn portretten, interieurs, bedrijven, evenementen, theater, concerten, huwelijk, landschap, stillevens, verloren of bijna vergane of vergeten objecten. Kleuren of de eenvoud der dingen kunnen mij raken. Kortom, dat wat mij beweegt leg ik graag vast en niet alleen voor mezelf, ik fotografeer ook regelmatig in opdracht.

‘What you see, is what you get’.
De foto’s hier op de site zijn op ieder gewenst materiaal en grootte te bestellen. Ik wens je veel kijkplezier op deze website.

Marian